Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
This work deals with the development of a salty expanded snack ready for human consumption, made from corn grits and Lupine beans by extrusion process. The combination of cereal (corn grits) and legume (Lupine bean) gives the product an amino acid balance that increase its nutritive value. In the pr...
Guardat en:
Autor principal: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Altres autors: | Cadena Maldona, Cristina Daniela (author), Yánez Sotomayor, Santiago Xavier (author) |
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2022
|
Accés en línia: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/223 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Preparation of an expanded extruded salty snack based on lups (Lupinus mutabilis) and corn
per: Santacruz Terán, Stalin Gustavo
Publicat: (2022) -
Salty Taste Intensity Classifier Through Multivariate Analysis
per: Fuentes Pérez, Esteban
Publicat: (2022) -
Plan de negocios para la industrialización y comercialización de snacks de chocho (Lupinus mutabilis Sweet) en la ciudad de Riobamba.
per: Cabascango Cáceres, Sebastián Humberto
Publicat: (2021) -
Elaboración de snacks a base de chocho (Lupinus mutabilis) y cebada (Hordeum vulgare) como fuente nutricional, en el complejo agroindustrial de la Universidad Estatal de Bolívar
per: Armijo Peñafiel, José Enrique
Publicat: (2023) -
Creación de cuatro preparaciones a base de chocho (Lupinus mutabilis Sweet)
per: Albacura Gramal, Diana Elizabeth
Publicat: (2025)