Estudio de factibilidad para la apertura del Restaurante El Muelle, San Cristóbal Galápagos

 

Authors
Rosero Pinto, Vanessa Belén; Cobos Espinel, Dori Pamela
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

This document is a feasibility analysis that details all the necessary information for the opening of the restaurant EL MUELLE in the island San Cristóbal of the Galápagos Islands, Ecuador. The aim of this restaurant is to contribute with a sustainable tourism for the Galápagos Islands in many different innovative ways and that at the same time; protect the environment and the community. EL MUELLE tells histories during guest’s experience of the service and the gastronomy of the restaurant...
Este documento es un análisis de factibilidad que detalla todo lo necesario para la apertura del restaurante EL MUELLE en la isla San Cristóbal de las Islas Galápagos, Ecuador. El objetivo de este restaurante es aportar con un turismo sustentable a las Islas Galápagos de maneras innovativas y que al mismo tiempo se proteja al medio ambiente y la comunidad. EL MUELLE es un restaurante que cuenta historias durante la experiencia del servicio y la gastronomía...

Publication Year
2018
Language
spa
Topic
Restaurantes -- Planificación empresarial -- San Cristóbal (Galápagos) -- Tesis y disertaciones académicas.
Nuevas empresas -- Dirección y administración
Estudios de factibilidad.
Administración hotelera.
Ciencias sociales
Administración
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
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http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/7177
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/