Effects of antioxidant supplementation on meat quality and carcass yield in broilers fed commercial-type diets

 

Authors
Ríos Gil, Nicole Andrea
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

An experiment was conducted to evaluate the effects of antioxidant supplementation on meat quality and carcass yield of broilers. A total of 200 day-old Cobb 500 male broilers were used in a completely randomized design. Broilers were assigned into 4 treatments, 5 replications each for 49 d...
Se realizó un experimento para evaluar los efectos de la suplementación de antioxidantes en la calidad de la carne de pollos de engorde. Se utilizaron un total de 200 aves Cobb 500, machos, de un día de edad en un diseño experimental completamente al azar. Se asignaron aleatoriamente a las aves en 4 tratamientos con 5 réplicas por tratamiento (10 aves por jaula) durante un período de alimentación de 49 días...

Publication Year
2018
Language
eng
Topic
Nutrición animal -- Investigaciones -- Tesis y disertaciones académicas.
Alimentos para animales.
Antioxidantes -- Efectos fisiológicos.
Ciencias agropecuarias
Cría de animales
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
Get full text
http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/7306
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/