Greek taberna griega

 

Authors
Jaramillo Chujon, Daniela Karina
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

The following report collects the information about the third edition of Gastrochallenge carried out by the faculty of Culinary Arts and Hospitality that took place in Universidad San Francisco de Quito. This study sums up the investigation made in order to create the concept of the restaurant “Greek Taberna Griega” , its menu, the planning and execution of the project. Also included in this paper is the financial data collected throughout the duration of the project.
El siguiente trabajo recopila la información sobre la tercera edición del Gastrochallenge del colegio de Arte Culinario y Hospitalidad de la Universidad San Francisco de Quito. Este estudio resume la investigación realizada para la propuesta del concepto gastronómico del restaurante “Greek Taberna Griega”, su menú, la planificación, y la ejecución del proyecto, así como también la información financiera obtenida desde el inicio hasta su cierre.

Publication Year
2015
Language
spa
Topic
Menú
Restaurantes
Cocina Griega
Alimentos Balanceados
Tecnología
Gastronomía
Repository
Repositorio Universidad San Francisco de Quito
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http://repositorio.usfq.edu.ec/handle/23000/4346
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/